Ketchup

Dagens i-landsproblem är att jag inte kommer ihåg om jag anser att ketchup ska förvaras i kylen eller skafferiet. Jag tror att det är så att jag tycker att den ska vara i kylen, men herr Karlsson tycker att den ska vara i skafferiet så för att vara snäll brukar jag sätta in den där. Nyss klagade dock nämnde Karlsson på att ketchupen stod i skafferiet, så kanske är det i själva verket så att det är tvärtom? Det kan ju uppenbarligen inte vara så att vi tycker likadant, det skulle vara ett genombrott värt nobelpris, så någon av oss måste ha fel.... hm.
 
Malva och jag har för övrigt påbörjat hårdträning. Vi har slagit oss ihop med Titti och collieparet och bestämt oss för att nu ska det drillas lydnadshundar så det osar linförighet på mils avstånd. Nästa lydnadstävling vi hittade i krokarna är dock i februari, så vi borde ju inte kunna misslyckas med att träna upp oss i tävlingsform tills dess.
Vi har också testat på lite spår, vilket faktiskt gick över förväntan (jämfört med de enstaka viltspår vi gick när Malva var valp, alltså) så det ska vi försöka se till att göra lite då och då.
OCH så var vi på bhk här i Umeå på en testa rallylydnadsdag, och vad hittade vi där om inte en annan liten kooikerfröken! Vi kunde dock konstatera att Malva behöver öva på en aning om hon ska komma ifatt i träningen där, de låg nog ett par år före oss...
 
Nu tänker jag äta upp den sista chokladmuffinsen innan Karlsson tar den, och sen är det helt motiverat att baka nya istället för att rita analysmodeller till grupparbetet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0