Fullt ös medvetslös.

Ojoj, vad dålig jag är på att uppdatera! Får skylla på att jag har dåligt med tid. Och att jag har bytt rum, och dessvärre räcker inte nätverket in till där jag bor nu så jag får sätta mig med datorn i köket ibland.

Förra helgen var det Crufts, och för att göra en lång och krånglig historia kort så var tanken att jag skulle vara själv hemma och tre hundar skulle åka dit på fredagen, men det slutade med att en hund åkte och Gill stannade hemma (stackaren har fått vuxen-varianten av vattkoppor, inget att rekommendera. Och av hundarna var det en som hade tappat pälsen och en som började löpa). Det var lite tråkigt att inte kunna åka med och se spektaklet Crufts, men det gick inte att hitta någon som kunde ta hand om hundarna så det var inte mycket att göra åt. Vi tittade lite på livestreamingen på Youtube, och så är de faktiskt så kloka i detta landet att de visar hundevenemang på tv (jag såg i alla fall en kooiker, den som vann BIR). Tyvärr gick det inte så bra för mister Lino som inte placerade sig, fast det hade vi tydligen väntat oss av domaren där så ingen var förvånad.

Denna helgen är det också utställning, och vi har precis vinkat av Gill och Brian med två hundar som ska ställas imorgon, så jag och Jenny kommer vara själva hemma tills imorgonkväll.
Resten av veckan har vi badat hundar, parat tikar, avmaskat valpar, kollat ögon, pusslat ihop alla besökare som har varit här (tikägare, valpköpare, vänner och bekanta, osv..) och haft allmänt fullt upp. Det är inte direkt som att man behöver gå runt och ha tråkigt här!

Idag är det faktiskt väldigt soligt här, för första gången på ett tag, vilket uppskattas väldigt mycket! Det är nästan skrattretande att titta på väderrapporterna här, oavsett hur vädret är i resten av landet så är det nästan alltid ett moln över vår lilla hörna. Dessutom ligger huset väldigt högt, så ganska ofta inser vi att vi går omkring inuti själva molnet, när man inte kan se så långt framför sig.
Idag är det dock sol som sagt, fåglarna sjunger och påskliljorna ser ut att börja fundera på saken, knopparna börjar bli stora nu. Så våren har tagit sig hit, om än på sitt eget fuktiga lilla vis.

Nästa helg ska valparna börja åka hemifrån, vilket kommer bli väldigt lugnt och skönt. Just nu bor de alla elva tillsammans, och de är i den värsta huliganåldern vilket gör att det är ganska tids- och tålamodskrävande att försöka hålla städat och fint hos dem.... men de är fruktansvärt söta, så det är ganska lätt att förlåta dem (har försökt ta lite bilder på dem, men inte orkat tömma kameran på ett tag. Och de är inte stilla så mycket, så jag tvivlar på att det är så många bilder som går att se vad de föreställer...)

Någon gång nästa vecka ska vi också försöka få till en tripp till Carlisle, Jenny och jag. Inte för att jag kommer kunna shoppa något ändå, med tanke på hur full min resväska var när jag åkte hit.... Men det ska väl gå att knö ner lite till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0