Pancake tuesday!

Är det idag, men vi åt inte pannkakor. Fast jag fick en pannkaka i alla fall, som Gill och Jenny hade snott på ringcraften som tröst för att jag inte var med. Den hade citrongojs och socker på sig, och var mycket smaklig.
Om någon undrar varför inte jag fick följa med på ringcraft så var det mest för att vi delade på oss för att slippa ha ett gäng hundar att göra sent på kvällen (de var hemma vid halv 10, normalt börjar vi fixa det sista med hundarna vid 7...), samt två valpkullar som vill ha mat. Jag fick istället följa med tidigare idag och ögonlysa en bunt av hundarna, vilket var ganska intressant. Alla var fria, så det var ju bra.

Så här stora har de här töntarna blivit!

För övrigt så måste jag säga att jag är ganska förvånad över hur pass bra hundhållningen är här. Jag kom hit med låga förväntningar efter att ha sett hur det var på Irland, men faktum är att de här hundarna har det riktigt bra. Några bor visserligen i burar, vilket inte hade varit tillåtet i Sverige, men alla får komma ut många gånger om dagen, de får sina promenader varje dag, borstas minst en gång i veckan och de får ganska mycket mänsklig kontakt. Faktiskt så får de här hundarna betydligt mer stimulans en de på en viss stor svensk kennel jag vet om... Sen är det inte så säkert att det är så i resten av landet, jag vet ju att jag råkar bo hos en dam med rejält höga krav.

I alla fall, nu ska jag powernappa lite tills Jenny kommer och byter av mig hos valparna. Imorgon blir det troligen en ganska händelserik dag, igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0