Schwahabla

HEJ. Javillvamed.


Idag var en sån där asbra dag på jobbet, när man är lite för lite människor jämfört med hur mycket man har att göra. Dessutom råkade det vara så att av de 4 personer som ändå var där så var den ena ny och måste vägledas hela tiden, och den andra dunderförkyld och kunde inte säga mer än två meningar innan rösten försvann, och den tredje är egentligen bara praktikant och kan säga två meningar överhuvudtaget på svenska (ha det bra, vi ses imorgon / kan jag hjälpa dig?) - och han hade dessutom åkt på ett pass på 12-13 timmar för att chefen har rest bort (och glömt att ladda upp med växelmynt...) och inte vill betala mer personal.
Awesome.

Anyway, nu ikväll har jag skickat hem fröken kooiker med bror min, hon får semester i skogen en och en halv vecka. Hon uttryckte nämligen att hon inte ville följa med på midsommarfirande i år, och även att hon gärna står över festivalresa nästa vecka, så hon får spendera tiden med att trakassera Zixten istället. Jag kommer krevera av ensamhet, kanske. Eller börja klickerträna herr Karlsson. Kanske är han bra på slalom?

Förra helgen var Malva dock med på grisfest i Skåneland. Hon är ju redan en ganska rutinerad grisfestbesökare eftersom hon var med även förra året, typ 10 veckor gammal. (Inte som mig och Ida dock, 5:e året i rad!!!)
Den här gången fick hon dock inte vara med ute bland folk och socialisera sig (det är mer motiverat att släpa runt på en tioveckorsvalp bland finkläder för att man vill ha koll på den, än en "mogen och lydig" ettåring), utan fick vara hos de andra hundarna. Hon plågades inte.
Dock sov hon som en skjuten björn dagen efter (man kan undra vem som festade hårdast egentligen...), tillräckligt för att nästan-husse skulle undra om hon kanske var sjuk. Jag passade på att njuta av stillheten.


Roadkill har för övrigt gått sönder. Igen. Jag ska ringa till supporten och klaga (dvs, Sanna). Skitkvalitet, håller den inte för att bli dödad gång på gång av en rabiat liten monsterhund, kampad med, gnagd på och slängd in i diverse väggar och annat? Jag tror att vi kampar för mycket med huvudet på stackarn, han dör nästan alltid på grund av nackskador (whiplash?).
Än så länge är det dock bara ett litet hål, kanske håller han några träningsomgångar till...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0