Ditt mörker i mörkret!

I hela december hittills, dvs 17 dagar, har jag varit ledig totalt 3. Inte så många som man borde, alltså. MEN det gör inget, för imorgon alla barn är det min sista dag på Subway! Efter mina tio timmar imorgon kommer jag alltså aldrig mer att sätta på mig en snorgrön tröja och skärmkeps och fråga folk vad de vill ha för bröd! Moaha.

Jag firar just nu genom att ligga i Daniels säng och frodas bland alla kuddarna och ha allt för mig själv eftersom mr Karlsson himself är någon annanstans och firar jullov och sånt. Det är sista kvällnattwhatever av Musikhjälpen, det är hiphoptema och jag ligger och lyssnatittar lite av varje på Kodjo och Timbuktu/Jason som just kallade sig själva "ditt mörker i mörkret".
Någonstans i kuddhögen sticker Malvas huvud fram, hon sover som en sten efter att ha varit hos "dagmamma" Anna hela dagen. Malva vet inte att hon kommer få en billigare julklapp eftersom jag just skänkte bort hennes julklappskassa till flickor som inte får gå i skolan (via Hundsportens insamling till Musikhjälpen ).

Malva bryr sig nog inte så mycket om flickor som inte går i skolan, eller flickor som går i skolan heller för den delen. I för sig tror jag inte att Malva bryr sig så mycket om julklappar heller. Just nu verkar hon bara bry sig om att ta upp så stor del av sängen som det någonsin är möjligt.

Det avslutar nyhetssändningen vid midnatt, som Mr Sverigesradiosnubbe just sa, och jag håller med. Jag ska ju trots allt jobba imorgon. Och dessutom börjar de visst spela "last christmas", VEM betalar 50 spänn för att önska en sån låt??
Och dessutom, "7 timmar batteritid" my ass, det är ju bara 26% kvar på mr Karlssons äppelmaskin. Och en sån försöker han övertala mig att köpa!

Malva viftar på benen och rynkar lite på nosen, kanske är hon arg i sömnen för att jag inte har gått och lagt mig ännu. Bäst att lyda, annars vet man aldrig vad hon hittar på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0