Icke badkruka

Igår fyllde Malva 12 veckor. Detta firades med en flykt till sjön för att inte förgås i solskenet, där Malva beslutade att det var dags att lära sig simma. Så hon simmade, dessutom ca 3 minuter efter att vi hade diskuterat huruvida man behöver hjälpa hundar att lära sig simma, ska vi kanske göra som med Zixten och gå ett par gånger på hundsimmet när hon blir lite äldre för att hon ska känna sig trygg i vattnet?
Uppenbarligen inte.
Malva gav sig ut på en simtur på kanske en meter, vilket väl får anses vara ganska lagom för en valp i hennes ålder, sen återgick hon glatt till att plaska i kanten och rota upp pinnar. Sådär, färdigt.

Idag har jag även fått mail från hundungdom, och det verkar som om det faktiskt blir av en valpkurs i juli/augusti, vilket vi tackar alldeles extra för. Bara för mig att pussla lite med jobbtiderna så ska vi nog kunna åka dit och sätta skräck i de timida små varelser till valpar normala människor kanske skaffar sig (eller inte?).
400 kr för en valpkurs på 7 gånger + inskrivning borde för övrigt knappt vara lagligt, det är ju tramsigt billigt. Fast man ska väl inte klaga så länge man är deltagare ;)

Avslutar med ett par bilder på vilddjuret:

Mycket mycket blöt hund efter doppet.



Av någon anledning verkar Zixtens dyna vara mycket skönare än Malvas...



Flying valp!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Naaw, va söta Zixten och Malva är tillsammans :)

2010-06-29 @ 17:40:48
URL: http://dieselbabe.blogg.se/
Postat av: Sofia

Grattis i efterskott Malva :)

2010-06-29 @ 17:41:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0