Vår i Cumbria!

Jodå, våren verkar ha bestämt sig för att kravla uppför kullen till Liddel Park också! Idag har det varit strålande sol, 12 plusgrader, påskliljorna är utslagna och fåglarna sjunger som galningar. Och fasantupparna struttar omkring och ser tuffa ut, och retar hundarna.
För att befästa våren ordentligt har vi idag börjat hänga tvätten ute, och kastat av oss underställen. Aha!

I tisdags var Jenny och jag i Carlisle, som är den närmsta staden, ett liten stund på eftermiddagen. Vi kollade in en katedral och en super-skitgammal kyrka (som om vi inte tyckte det var nog att bo i ett hus som är typ 900 år gammalt (nej, jag vet inte säkert att det är så gammalt. Men det finns ett utkiksfönster i vardagsrummet för att spana efter skottar, och hål för ett spett att grilla kött på över spisen, så det är i alla fall skitgammalt)). Och så strosade vi runt lite, åt en GIGANTISK chokladkaka:
och helt enkelt kände oss som normala människor ett tag. Såna där som inte går runt i halvskitiga hundkläder hela dagarna, det vill säga. Det var ganska trevligt, som omväxling.

Igår var veterinären här och kollade över valparna, de äldre fick vaccination och idag har vi försäkrat dem. Så nu är nog (kanske, eventuellt) det mesta klart för de 6 omgångarna med folk som kommer och hämtar valp på lördag. Det kommer nog bli... intressant...

EDIT:
Glömde ju berätta att det var utställning förra helgen för två av pojkarna här. Den här gången gick det aningen bättre än på Crufts, herr Lino vann sin klass och mister Joseph vann sin och blev reserv-BIS (det var en golden-clubshow), samt fick sitt andra cert! Tydligen är det supersvårt att komma åt cert här, speciellt i numerärt stora raser eftersom konkurrensen är stenhård och det bara ges ut cert på stora utställningar, så det var väldigt glada miner som kom hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0