Ost, och höfter.

OKEJ
Idag har vi varit och röntgat höfterna på fröken Malv. Därför sitter vi nu och är livrädda för vad resultatet ska bli. Ja, inte Malva förstås, hon är fortfarande slö efter sederingen och byter mellan att ligga i sin bur och att ligga i mitt knä och sova. Och jag glömde be dem maila bilderna till mig, insåg jag nu, det var ju trögt gjort. Men nu hoppas vi på att lilla fröken ska vara fri så att hon kan fortsätta hoppa omkring och tramsa sig som hon har gjort hittills. Det var första gången jag var med på en höftröntgen, det var väldigt intressant och herr veterinär var snäll och förklarade för mig hur lilla fröken kooiker skulle ligga för att SKK-aporna ska bli nöjda, vilket tog ett par bilder eftersom lilla fröken kooikers höger- och vänstersida tydligen inte är helt symmetriska.

Jag har också bokat flygbiljett, enkel resa till England, efter en del strul har vi alltså fått till ett avresedatum. SÅ nu är det inte alls långt kvar och jag har nu officiellt fått Den Stora Packningspaniken. Tur att jag har en stor resväska...

Och så har jag troligen tappat bort en vante.
Och så håller jag på att försöka lära mig 1. Att avläsa de olika funktionerna på SKK Avelsdata på mest effektiva och informativa sätt, och 2. Att förstå det engelska systemet för höftledsröntgen, när jag nu ändå är inne på det temat.
Och så ska jag laga paj.

Och, det är nog allt som händer här. Förutom att Malva just vaknade och skrämde livet ur både mig och husse. Det var Lillebror som kom och väckte, med ost som nu ska bli till paj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0