Golden Children

Igår åkte Jenny hem till Sverige! Det är ganska sorgligt, och det innebär att jag nu är själv kvar, och också att det är slut på allt småprat på svenska. Men! Vi har smidit bra planer tills jag kommer hem.

Idag har Gill och jag varit i Gretna, som är en liten by-aktig historia precis på andra sidan skotska gränsen, och gått omkring med två hundar i någon slags utomhus-köpcenter med massor av outlet-affärer. Bland annat råkade jag gå in i en chokladoutlet....
Hundarna tyckte också det var trevligt, 7 månader gamla Cassie skötte sig exemplariskt och 10-åriga Flo som var med som moraliskt stöd var totalt galen och ville krama alla vi mötte.

Jag har också fått höra att jag numera har lagt mig till med en irländsk dialekt (både Gill och Brian är från Irland), vilket tex innebär att det som innan hette "flowers" numera uttalas "flaaars" på bästa Belfast-vis... Vet inte om det är bra eller dåligt, men det är väl bättre än svensk brytning i alla fall!

Anyway, här kommer lite bilder på huliganvalparna Chico och Tira (som troligen inte ska heta Tira, men vi kallar henne det för det är fint!), som igår var ute och promenerade i koppel för första gången. Bilderna är dock från när de var ute och kutade på bakgården häromdagen.
Vadå "inte vara i rabatten"? Vet inte vad du pratar om.

 

Glad påsk, och sånt!

Ja, här är det som vanligt, valpar hämtas, tikar paras, folk kommer och går, hundar tas om hand, regnet faller och det är allmänt fullt upp.

Jag inser att jag har varit väldigt dålig på att lägga upp bilder, men så kom jag på att jag kan ju lägga hit en länk till kennelns photobucket, där vi hyfsat ofta lägger upp nya bilder. (Idag lade vi exempelvis upp två bilder på Joseph som jag har photoshoppat lite åt Gill, har dock inte tagit bilderna så det kan jag inte ta någon cred för).
Så där kan ni ju gå in om ni vill se hur voffsingarna ser ut!

Nu ska jag kasta ut den stora guldiga björnen som försöker sätta sig i mitt knä, och bryta mig in i mitt superstora chokladägg som jag fick idag!

RSS 2.0